Skønt med et lille vinskab

vinskabSiden jeg startede min interesse for vin, har jeg kigget rundt på nettet for at finde den bedste mulighed for gemme de gode flasker på den bedste måde. Og når man søger efter vinskabe, opdager man at der findes skabe i alle prisklasser og kvaliteter.

Da vi skiftede vores køkken ud, kiggede jeg på, om der var mulighed for at integrere et skab direkte i køkkenet. Men desværre blev den løsning for dyr, og passede ikke ordentligt ind alt det øvrige vi skulle have plads til.

Men nu pludselig en søndag eftermiddag, hvor jeg var igang med at klargøre grillen til den nye sæson, kom Ditte ud til mig. Hun havde set at min gode vinkammerat Henrik, havde smidt hans gamle vinskab tilsalg på Facebook. Så jeg greb straks mobilen og ringede til Henrik og fik en aftale på plads.

Så nu står det fint på vores lille hjemme kontor, og holder 12 flasker dejlig kølige ved en stabil temperatur. Så der måtte gemme vinene straks ind, samt plads til det der skal drikkes inden så længe. Så det skal jeg nok få god udnytte af, når der skal laves vin anmeldelser til druerne.dk.

Skriv et svar