Fotografer lever i gamle dage

Jeg er daglig modtager af Dagens Horsens, hvor i der kommer masser af spændende tilbud. Og jeg kunne ikke lade være med studse lidt over en reklame fra en fotograf, der tilbød en rabat på over 80% for portræt af en baby.

Prisen beløb sig på 199,-, og inkluderer 1 stk. 15×18 cm foto, samt fotoet i uspecificeret digital størrelse til brug på fx. Facebook. Dvs, at det formentlig må antages ikke være i en opløsning, som man selv kunne forstørre op til en flot og stort billede.

De mærker jo konkurrence fra digital kamera markedet, hvor priserne efterhånden er så langt nede, at det er billigt at få fat i et super godt kamera.

Min anke er dog hvorfor de ændrer på deres betingelse og udbyder sig som en slags daglejere. Sådan at de fx. stiller sig til rådighed med fotostudie og udstyr i en time. Samt måske en retoucherings opgaver som ekstra tilbud. Ligesom de kunne tilbyde fornuftige priser på trykte billeder som ekstra. Men så leverer alle billeder og ikke kun et enkelt i digital form.. og vel og mærke den fulde opløsning. Ligesom hvis man tog billederne med sit eget kamera.

En sådan måde ville jeg mene, kunne give dem et bedre salg. Fotografen skal blot sælge sig på timeløn istedet for pr. billed. Og så sælge optioner som nævnt.

Skriv et svar