Ko dans i påsken

Så blev det endelig tid til en ny opdatering af min egen blog. Der går desværre pt. et stykke tid mellem jeg for lavet et nyt indlæg, men håber snart at kunne få taget mig sammen til at putte en masse nyt og spændende indhold på.

Denne gang vil jeg blot fortælle om vores sommerhus tur i ugen før påsken. Søndag d. 17. april var der åbent hus hos de danske økolandbrug der har køer. Og de inviterede til at se dem blive lukket ud på græsset for første gang i år. Det var snart mange år siden jeg sidst har set køer glæder sig over en tur på græs efter en lang vinter, så det var et sjovt syn.

Vi fik snuppet følgende lille video af seancen på gården i vestjylland.

Både Malthe og Liva hyggede sig godt på turen rundt på gården. De fik lov at fodre får, gynge i spejdernes naturgynge, klatre i store halmballer og meget mere. Ligesom der var smagsprøver på Arla’s økologiske produkter. Mulighed for deltage i konkurrencer, se en ko stald indvendigt og meget mere. En super hyggeligt arrangement.

Skriv et svar