Undskyld her roder lidt

Jeg må straks komme med en lille undskyldning om, at der roder en del her på bloggen. Men det skyldes at jeg er gået igang med en konvertering af den gamle blog til en ny. Den gamle blog kører på BlogEngine.Net, som jeg er belvet lettere træt af. Især efter at have prøvet WordPress på druerne.dk. Det har nemlig været en sand fornøjelse at arbejde med, kontra BlogEngine. BlogEngine opdaterings rate samt plugin liste, themes, etc har været temmelig skuffende. Og selvom det baserer sig på .Net, som jeg jo selv er mester i. Så er valget alligevel gået over på PHP versionen af WordPress. Men igen grundet at BlogEngine.net mangler lidt anerkendelse, så er der ikke skabt de helt store standarder til flytte frem og tilbage fra BlogEngine.net. Så derfor også en del små problemer, som jeg vil kæmpe med. Til en start rodes der med følgende punkter:
  • Design
  • Oprydning og udrensening i kategorier.
  • Tags er gået tabt, så de skal genindføres.
Dernæst følger det store foto album, som jeg gerne ønsker lidt information om. UnoEuro, som er min nye host, tilbyder one click install af Coppermine, men er det nu også det bedste PHP foto album? Giv mig nogle bud, råd, vejledning og tips 🙂 Og fortæl mig gerne, hvis du ser en fejl eller har en ide til hvordan jeg kan optimere sitet.

Skriv et svar