Projekt nyt gulv har taget form

SN203276or et par nogle uger siden, kastede vi os ud i hvad der viste sig at blive et større projekt. Vi havde længe haft en ønske om at få skiftet det gamle slidte gulv ud, samt at få ens gulv i alle rum.

Da vi flyttede ind for 3 år siden, var der laminat i nogle rum, og gulvtæppe i andre. Vi skiftede dog hurtigt det slidte gulvtæpper ud med et billigt laminat gulv fra Bauhaus. Men det holdt desværre ikke længe.

Nu var der så hul i økonomien til at få det hele klaret, for hele huset. Så det var bare fedt. Men det var jo ikke bare gulvet der skulle skiftes. Ditte fik også den gode ide, at male alle rum igen, så de lige blev frisket op. Så der er blevet knoklet.

Men selvom der bliver knoklet hist og her, så mangler vi stadig en del. Eller rettere.. det er vist mig der skal knokle. Jeg mangler at få monteret fejelister ved dørene, kabelbakker i stuen, samt få orden på kontoret med arbejdsplads og opbevaring i en skøn forening. Håber at vi kan nå en del i denne weekend, så vi snart kan komme plads. Det er ved at være lidt træls at leve i et halv færdigt hus.

Som du kan se på billedet, så var Malthe en super hjælper til at hive tapettet af på Liva’s værelse. Både Malthes og Liva’s værelse måtte have nyt tapet op, da vi fjernede de gamle skabe som huset blev skabt med. De var så faldefærdige, at de måtte ud. Så nu går jagten efter at finde nogle nye garderobe skabe, som ikke har bøjlestang, men masser af hyller…. og ja.. til nogle fornuftige penge. Så tror snart vi tager en tur i IKEA og ser hvad de har. Deres hjemmeside mangler lidt oplysninger hvad det angår på deres produkter.

Vi tænker at placere ungernes klædeskab på kontoret, for at give dem det mere luft på deres værelser. Og med den nye indretning på kontoret, så er der plads til det der. Totalt multirum efterhånden. 🙂

Jeg skal nok poste lidt billeder når det hele er på plads.

Skriv et svar