Profiber/Telsome telefon status

Profiber

Så er der igen lidt nyt fra krigen om at få en stabil telefonlinie. Kampen har stået på siden april måned, hvor vores telefon har haft masser af udfald og perioder hvor den slet ikke har virket.

Telsome forsøgte en lang overgang prøve det ene og det andet, men uden det store held. De fik tilsidst overbevist Profiber om at det var deres nye trådløse router de sendte til os forbrugere, som var problemet.

Og siden har de kæmpet en kamp med Linksys for at få dem til at indrømme at der var en fejl i WRP-400’s telefon del.

Så nu har vi endelig fået en ny firmware, som nu godt nok stadig er i beta på versionsnummeret. Men Profiber har fået masser af gode tilbagemeldinger på den. Og overvejer derfor nu om den skal gå i produktion.

Router version er: 1.01.01B7

Og de første test, har pt. vist sig at være fint fungerende. Så vi håber at problemet endelig er løst. Så for de af jer som stadig har problemer. Hiv fat i Profiber, og få dem til at opdatere jeres router.

Pr. mail fik jeg en Profiber til at give en kreditnota, for perioden hvor problemerne har stået på. Så vi håber at sagen ender der, og alt nu fungerer som tiltænkt.

Skriv et svar