Nu med Google Wave preview konto

google-wave-logo Her til formiddag dukkede der pludselig en email frem fra Google Wave teamet. Den første linie vagte straks interessen:
“Thank you for signing up to give us early feedback on Google Wave. We're happy to give you access to Google Wave and are enlisting your help to improve the product.”
Så jeg måtte straks klikke på det medsendte link, så jeg kunne acceptere invitationen og komme igang med at kigge på bølgerne. Der lå allerede et par beskeder fra Google om hvordan man nemmest kommer igang. Og der fulgte heldigvis også 8 invitationer med, sådan at man kunne få lokket lige kollegaer og venner med ind. Sådan at bølgerne forhåbentlig kunne begynde at rulle. Så nu må jeg se, om jeg kan få oprettet en første bølge og få gang i den. Men det ser desværre ud til at tage lidt tid for invitationerne om at nå ud. Men spændende ser det ud. De første invitationer er allerede sendt afsted. Så nu må vi se hvornår der kommer gang i den. De påstår at det tager dem lidt tid at sende dem ud, da der er mange frimærker at slikke på *G*

Skriv et svar