Havnefest og tur i Givskud Zoo

GivskudZoo Som tiden dog bare går. Der er sket en masse ting her på det sidste. Men lad os holde os til denne weekend.

Lørdag blev der rydtet lidt op udenfor, og kørt det første læs afsted til genbrugsstationen. Men efter en middagslur til Malthe, så drog vi afsted til Juelsminde havnefest.

Det betyder tivoli og markedsplads. En tur igennem markedspladsen, viste at det nærmest var de samme boder og placeringer som sidste år. Hvilket jo ikke gjorde det som voldsomt spænende. Lidt fornyelse kunne være dejligt.

Malthe ventede spændt på at vi kom tilbage til tivoli delen, hvor han havde udset sig flere interessante forlystelser, som han gerne ville prøve kræfter med.

Men inden at vi havde nået at købe billetter, så rendte vi ind i Thomas og Karina, samt Emil og Jeppe. Fantatisk. Malthe og Jeppe fandt hurtigt ud af, at de skulle ind og prøve en lille mini-rutsjebane. Så den blev prøvet med stort smil på op til flere gange. Derefter var det ind og prøve de vilde radiobiler. Selvom man er lille dreng, så er det bare helt fantatisk, at ligge at bumbe ind i de andre biler. Især når det var Emil og Jeppe vi ramte.

Så det var en træt Malthe, der kom hjem lørdag aften. Han sov også længe søndag morgen. Så efter morgenmaden var indtaget, smurte Ditte madpakken og jeg drønnede lige på genbrugesstationen med endnu et læs haveaffald. Et hurtigt bad, og så var vi klar til en tur til Givskud Løvepark.

Denne gang kørte vi direkte til P2 hvor aberne bor. Og vi var enda heldige at det var Gorilla uge, så der var masser af aktiviteter rundt omkring i anlægget. Hos Gorillaerne, hørte vi en del af et foredrag med en psykolog i dyreadfærd, fortælle om hvordan Gorillaerne på mange måder ligner mennesker og omvendt. Efter al den snak, var det tid til at få åbnet køletasken.

Så var det videre til de små aber, som går i det åbne anlæg. Der var vi også heldige at ramme fodringen. Så der kom vi rigtig tæt på at dem. En af dem holdt et vågent øje med Malthe, da han stod 1 meter fra en spisende abe, som havde godt gang i et æble.

Hermed er vores årskort blevet tjent ind. 1 tur til Ålborg Zoo og nu 2 ture til Givskud Løvepark. Så må vi se om vi også kan nå Odense Zoo og København Zoo i løbet af sommeren og efteråret. Og mon ikke vi lige skal forbi Givskud en gang eller 2 mere.

Skriv et svar