Malthe fandt “Alt forladt” Citroner

Malthe med Alt forladt citroner

I søndags tog vi på tur til Stenhøj strand ved Vejle fjord. Et dejligt skov område, hvor der er nogle gode udfordrende stier op og ned.

Malthe var uden hjælpe midler, og måtte derfor gå turen selv. Men intet problem i det. Han mosede derud af, og hyggede sig med løb og ned og af den bakkede sti. Han syntes at det var helt fantatisk.

Vi fulgte rute 1 langs på toppen af skrænten ned til vandet. Og da vi kom frem til en store plads med gyngen, klatrede vi ned af den lille skrænt og gik langs vandet hjem.

Og her var det så at Malthe gjorde en stort fund. På stranden lå en del træer som var drattet ned fra skrænterne, så vi måtte sno os og klatre lidt over og under træstammerne på stranden.

Og pludselig spottede Malthe noget gult. Og straks løb han afsted mod det. Det viste sig at være 2 styks gule citroner, hvor på der var skrevet “Alt forladt” med sprittusch.

Jeg havde tilfældigvis hørt et interview med en kunstner, som havde sejlet ud fra Århus havn, og kastet 2000 økologiske citroner ud i havet. Og de havde netop denne pålydende tekst. Så vi måtte da lige snupse et billede. Deværre kun med mobilen, så derfor er kvaliteten ikke helt i top.

Læs om kunst projektet her:

Fundet blev gjort ved pilen på nedenstående kort:

Vis stort kort

Skriv et svar