Nyt bryggers under opbygning

Bryggers bord af bordpladerPåsken gik med at få istandsat bryggerset. Så det startede med at flå alt ned som skulle ud. Det hører sig det gamle køkkenbord, den gamle strømslugende tumbler, og den kedelige laksefarvede savsmuldstapet. Det gik der nogle dage med. Samtidigt blev der bestilt en ny tørretumbler. For når man først har haft en sådan, så er den ikke til at undvære. Dog sikrede vi også den bedste til prisen af de A mærkede tumblere, som elsparefonden anbefaler.

Men der skulle jo lige knokles lidt, før den kunne komme på plads. Stor tak for hjælpen til Emil og Jeppe, samt Farmor og Farfar. Uden dem var vi ikke noget så langt i ferien.

Et godt resultat begynder nu at vise sig. Der er kommet nyt væv på væggen, som igen har fået en klat knækket hvid rullet på. Karme, vinduer og døre er blevet hvide. Fliser renset i bund. Og så fik vi snedkereret et nyt bord op.

Ikea blev tømt for udstyr, og indsat i bryggerset. Bordplader, spande, kurve, hylder. Så nu er det så småt på vej. Men der skal stadig knokles lidt før det er helt færdigt.

Se forvandlings billederne på billed siden.

Skriv et svar