Ny router.. måske telefon igen

Profiber speed testEfter vi har været uden telefon i over en uge, har vi fået en ny router. Den er nu sat op og konfigureret. Så nu bliver det spændende at som der snart kommer hul igennem til telefonien igen.

Det positive er nu, at jeg strømmæssigt sparer lidt, da jeg nu kan nøjes med en enhed til at køre både Interet og Access point. Så nu må test perioden stå, og se om den kan klare trykket på hjemmesiderne. Men det vil de påsken afsløre.

Det ser ud til at alt virker.. og hvis du kan læse dette indlæg, jamen så er der også hul igennem til serveren. Skønt.

Men må vist have gang i supporten, til at få dem til at sætte telefonien op igen. Da det pt. stadig ikke virker.

Billedet viser lidt hvad min 20 mbit full duplex kan trække. Og det enda igennem wireless.

Skriv et svar