Nu indehaver af titlen: Bronkospasma

BirkepollenDet er i hvert fald havd lægen kaldte det. Egentlig er det blot en overreaktion på de mange pollen som farer rundt i luften i disse dage. Selvom det oversat fra det latiske til dansk blot astmatisk anfald, så er det nu ikke så slemt som det lyder.

Jeg fik dog her i weekenden problemer med at “hyllende” vejrtrækning, som virkede astmatisk. Hvilket skyldes de mange pollen. Så jeg måtte lige en tur for lægen i dag, for at se om jeg kunne få en bedre behandling. I hvert fald rakte håndkøbsmedicinen ikke til at holde mig helt fri.

Så jeg blev opgraderet hos lægen, som skiftede både øjendråber og piller ud, samt udstyrede mig med en inhalator. Næsesprayen Flixonäse syntes at fungere fint, som den bliver på hylden.

Men det er jo en større videnskab af muligheder inden for pollen. Så nu bliver det spændende og se, om de ny medikamenter kan holde det nede.

I følge indlægget, må jeg nu erkende at være skyldig i doping. Men tror lige jeg skal vende mig til det. Kan tydeligt mærke kroppen reagere på det.

Skriv et svar