Vi er da også uheldige

Malthe med plaster ved øjetSøndag startede det hele med at jeg bankede hovedet ind i et tagspær, da jeg skulle hente noget tøj ned fra loftet. Det gav en pæn bule samt en hudafskrabning i hovedbunden. Ditte humpede lidt rundt med ondt i hoften.

Og lige som vi er blevet hele igen, så meldte Malthe sig på skadelisten. Da Ditte hentede ham hos dagplejeren idag, var Malthe lige faldet og slået hovedet ned i et hjørne af et bord. Det er jo hvad der sker når man er rask dreng. Og hvad gør man så lige. Dagplejeren mente at vi måske burde få en læge til at kigge på det. Så vi kontaktede den nærmeste læge (vi er nemlig læge løse i øjeblikket), og blev henvist til skadestuen.

Da DK Hostmaster havde været så venlig at sende en check, så passede det fint med at vi lige kunne nå banken i Horsens lige inden lukketid, og så derfra til skadestuen. Der var de så søde at lade os komme til efter kun 10 minutters venten. Så det var ikke til at klage over. Malthe var først blevet screenet af en sygeplejerske, som vurdere, at det nok ikke var så slemt, men det ville være en god ide lige at få sat en plaster på til at holde flængen sammen.

Så Malthe kom op på briksen og ligge, hvor efter at sygeplejersken rensede den lille flænge. Så fandt hun en lille pakke plaster frem med tynde strimler, og satte det på. Malthe klarede det bare så fint. Han holdte mig hånden og tog det i stiv arm. Han pev kun da vi skulle op på briksen, men selve seancen tog han det fint og roligt.

Og da sygeplejersken bød ham på en is, blev han svært stolt. Sagde pænt tak, og råbte ellers bare: IS IS IS IS IS, til alle sygeplejerskerne.

Skriv et svar