Total afslapnings weekend

Malthe set oppe fraSå er endnu et weekend snart gået. Men det har været en dejlig weekend.

Fredag havde vi tidligt fri allesammen, så vi hentede Malthe sammen, hvorefter vi drønnede i Bilka for at få handlet et par tilbud. Vi var blevet hooked på at få os en god omgang Raclette lørdag aften.

Så vi inviterede Bedstemor og Bedstefar forbi, til at hjælpe os med at få spist alt den gode mad. Og det er jo også klart sjovere at være flere om det. Lørdag startede med en hurtig tur til Horsens, for at shoppe et par små ting. Men som altid kommer der lidt ekstra i posen, når man tager afsted.

Vi fik også en god lørdag aften, med mad os i hele hytten. Men det smagte fantatisk.

Søndag morgen startede ud med rundstykker og en hurtig beslutning om at vi skulle en tur i svømmehallen. Det var snart lang tid siden vi sidst havde været det. Så vi kørte en tur til Hornsyld Svømmehal, hvor der er et fantatisk regnskovsområde for børn i Malthe alder. Og han nød det. Han holdte over 1 time i bølgen blå, og var ikke til at stoppe igen.

Med sådan en dejlig familie glemmer man helt at det er regnvejr udenfor.

Skriv et svar