Så har husets handyman monteret nyt toilet

Så er det nye toilet klar til monteringLad mig starte med at undskylde for at der vil forekomme latrinære udtryk i dette indlæg. Men igår aftes begyndte det gamle toilet at løbe. Og belært af erfaringer, så kan sådan en sag begynde at koste rigtig mange penge, hvis det for lov at løbe for længe. Så sikker noget lort.

Så jeg tænkte.. det må man da kunne fikse. Så jeg lukkede for vandet, og åbnede til cisternen, for at se om der ikke skulle være en mulighed for at rense det, så det kunne holde lidt igen. Men ak. Der kom øjeblikket hvor det gik op for mig, at det var et billigt polsk produceret toilet, hvis indmad ikke var til at skille ad. Og en hurtig søgning på navnet her på internettet, gav mig desværre også kun dårlige kommentarer. Alle steder stod der: Køb et nyt.

Så vi tog en hurtig beslutning, og drønnede her til aften en tur i Bauhaus og hentede et nyt Gustavsberg hjem, så de havde på tilbud. Og en tur på nettet for at læse lidt på sagen, om hvordan man lige fiksede det i en ruf. Der faldt jeg over denne fine guide af Kuno Bonne. Så det lød jo ikke som nogen sag.

Det skal dog lige siges, at det ikke var den store hjlælp den såkaldte ekspert fra Bauhaus var. Jeg spurgte om hvad der fulgte med og hvad jeg skulle købe ved siden af. Så det har resulteret i at vi nu har en monterings muffe ekstra, da der fulgte en med toilettet. Dejligt.. 150 kr. spildt der. Så vi må retur og aflevere det tilbage igen.

Meeen nu er jeg jo ikke håndværker, så jeg måtte lige studere tegningerne. Og de faldt lige til. Så af med det gamle toilet, skifte monterings kappe, mærke op til de nye huller i gulvet. Frem med den store hammer bor, og så var det tid til at sætte det nye toilet på sin plads.

I med skruerne, og på med vandslangen. Så var det klar til brug… næsten da.. der skulle lige monteres sæde og fuges ved flisekanten. Men så har vi også et fint nyt toilet der ikke løber. Skønt. Og lidt stolt har man vel lov at være 🙂

Skriv et svar