Hjemme igen efter en fantatisk TechEd uge

Andrew Connell Live from TechEd 2008 in Barcelona
Så er jeg hjemme igen hos min dejlige familie, som man har savnet. Skønt at få en varm velkomst på stationen i Vejle, selvom Malthe havde mere travlt med at kigge på toget.

Dagene fløj bare afsted, og man blev fyldt op med viden hver dag. Så man var godt brugt i hovedet, når man nåede hjem igen. Er vist stadig en del referater bagud, som jeg må have grilfet ned i de kommende dage. Mens det hele stadig står klart. Får der var masser af guldkorn at komme efter.

Det var rigtig sjovt at møde og hilse på de “guder” man har læst bøger af. En stor oplevelse var at så ansigt til ansigt med Andrew Connell og Arpan Shan, som er 2 rigtige store kanoner på SharePoint fronten.

Må se om jeg kan droppe et par guld korn af her på bloggen i nærmeste fremtid. Dette var bare et hurtigt indlæg om at jeg er hjemme igen.

Skriv et svar