Alene hjemme mens fruen er til julefrokost

Andrew Connell when starting his Interactive Session at TechEd 2008 in Barcelona
Helt alene hjemme er jeg dog ikke. Malthe er her som også, men han sover nu. Men hold da op.. han er ved at komme i den alder, hvor grænserne foralvor skal prøves af. Så vi havde vores kampe hen over aftensmaden.

Vi nåede da til sidst at blive enige, så vi kunne side og hygge med et par M&M’s og lidt Disney sjov på DR1. Men så var han også færdig efter en lang dag. Så nu sover han sødt i sin seng.

Og hvad skal man så bruge tiden til sådan en aften? Indtil nu er den gået med blog læsning. Da jeg var nede på TechEd fik man jo lært nogle MVP navne at kende, så deres blogs er blevet søgt frem og nu læst.

Har også været en tur forbi Microsofts åbne NNTP forum, for at se hvad andre har af udfordringer på SharePoint. Der fik jeg forhåbentligt hjulpet et par stykker i den rigtige retning. Sjov måde at prøve sin viden af på.

Man kan jo ikke lade være med at kaste tankerne tilbage på TechEd turen. Det var en oplevelse jeg sent vil glemme. Håber at jeg får en sådan chance igen. Forsøger også at gøre mit til at give min viden videre til kollegaerne. Så næste skridt er at få planlagt nogle ERFA møder i firmaet, så viden foralvor kan gives videre.

Især de interactive sessioner var fede, hvor taleren gik i dialog med os nede på rækkerne. Andrew Connell var den som viste den største interaktion, og formåede virkelige at gøre det til en interaktiv oplevelse, hvor vi som publikum fik lov at styre hvad der skulle snakkes om.

Kan være jeg skal kaste en af de sessioner på, som jeg ikke nåede at få set dernede. Fedt at have adgang til alle de sessioner som der blev optaget dernede. Du kan som læser også se enkelte af dem på TechEd TV.

Skriv et svar