To live or not to Live.. Thats the question for TV2 Denmark

TV2 Film prøvebillede
Så bliver det i morgen af EU kan afgøre om TV2 skal leve videre som vi kender det i dag, eller om kanalen bliver skudt i sænk. Det fortæller DR på følgende side http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2008/10/21/153501.htm

Hvis Viasat og SBS for medhold i EU domstolen, så ryger TV2 nok helt klart i døden med en gæld på over 4 milliarder kroner, hvilket jo med TV2’s nuværende halvdårlige økonomiske situation, vil slå samtlige søm i kisten.

Jeg syntes det vil være syndt, hvis TV2 ikke for lov at overleve. De er fin konkurrent til DR, og uden Viasats og SBS irriterende måder at drive tv på.

Fx. er jeg sikkert som mange andre dybt irriterede over at programmer skal afbrydes undervejs for at gøre plads til reklamer, eller at TV3 fx. udnytter hvert et øjeblik, til at smide reklamer ind alle steder. At en fodboldkamps start fløjt nu styres af hvornår TV3/3+’s reklame blok er slut, er sku alt for meget.

Jeg er glad for ikke længere at bidrage til Viasats økonomi, og må indrømme at jeg ikke savner deres udbud. Dog burde større begivenheder, dækkes af landsdækkende GRATIS kanaler som TV2 og DR. Fx. Landskampe.. hvad enten det er fodbold, håndbold, herre eller dame.

Ligesom jeg syntes at man skal have et mere fritvalg på hvilke kanaler der skal være tilgængelige på ens skærm. Fx. vil jeg helst ungå at skulle vælge en pakke med 10 kanaler i, hvor de 9 er lige gyldige. Hvorfor kan man ikke få lov at vælge de 10 kanaler man ønsker ud af de over 100 kanaler som tilbydes i dag? Og så få en fin pris for det? Det burde jo være teknisk muligt, med ved så god at nogle kanaler vil dø, da de ikke vil blive solgt ind i det omfang det kræves for at drive en tv station. Men hey.. det vil måske være en god ting, sådan at elendige og ligegyldige kanaler kan blive luget ud.

Skriv et svar