Flere billeder konverteret til denne nye blog

Det er blevet helt sjovt at skrive lidt på bloggen her. Selvom der endnu ikke er så mange der følger med.

En af de store opgaver med overgangen fra den gamle billedsamling, til denne lidt mere informationsrige side, er at få konverteret alle billederne. Især fordi at man nu kan kommentere billederne med små tekster. Så der bruges en del tid på at finde på små finurlige tekster til billederne.

Men det bedste af det hele er nu, at gå de gamle billeder igennem. Og se hvor lille Malthe var da han blev født, og hvordan han har udviklet sig til den skønne dreng han er i dag. Det er bare helt fantatisk.

Lige nu er jeg nået til billederne af arbejdet med huset her på Marsvej, som er blevet til vores dejlige hjem. Men det kostede en god del arbejdstimer. De er også blevet fint dokumenteret i billederne. Sjovt at se hvordan der så ud i huset før vi gik igang, og så hvad det er blevet til i dag.

Og hvis du læser med.. så må du da endelig kaste en lille kommentar med på bloggen.

Skriv et svar