Til gymnastik med Malthe

Ditte måtte blive i børnehaven hele aftenen, så det var min tur til at hente Malthe. Og så var det med at komme hjem og få skiftet tøj, så vi kunne blive klar til Mor, Far, Barn gymnastik i Løsning Gymnastikforening.

Sjovt at komme ned og se hvordan han klarer sig i sådan en stor flok af børn og vokse. Vil tro at vi var mellem 25-30 børn. Så der var bare gang i den. Sjovt at se at Malthe bare slap energien løs og ikke var spor genert. Det var bare rundt og lege med boldene og de andre børn. Nøj hvor han bare knoklede på. Så han var godt brugt da vi kom hjem og måtte bikse lidt hurtig mad sammen.

Så klokken 18:50, så var han totalt færdig. Der havde vi så også lige nået at sidde og hygge lidt med lidt “Biler” på DVD’en og en dejlig is. Lidt hygge skal der jo være.

Da Ditte nu kom hjem, så græd Malthe her kl. 21. Og da hun kiggede ind til ham, var han smurt ind i blod. Han havde haft et af sine næseblod bade. Så han var bare smurt ind i hele ansigtet. Så der måtte lige en hurtig ansigts vask og skift af sengetøj til, før han kunne sove videre igen. Så nu må vi se hvordan natten bliver.

Skriv et svar